Mõnusalt hubane interjöör Taani korteris

Mõnusalt hubane interjöör Taani korteris
Sisenedes tervitavad kodused lõhnad ja mõnusalt hubane interjöör. Arhitekti Karl Severin Hansson 1923 projekteeritud maja Kungsladugårdi tänaval Taanis, kust leiab eest kauni kortermaja elamise, mis on renoveeritud suure austusega ajaloo ja algupäraste materjalide vastu. Sellegipoolest mõjub elamine mõnusalt värske ning uus ja vana on väga oskuslikult omavahel sobitatud.

71 m2 3-toalises korteris on pisut muudetud planeeringut ning omavahel ühendatud köök ja elutuba, kust eemaldatud läbikäidavad suured kahepoolsed uksed ja ka teistesse ruumidesse viivad uksed, et ruumi rohkem avaraust ja loodusliku valgust tuua.

Elutuba värvitud efektse sinise tooniga, mis põhjamaises interjööris just väga levinud pole, kuid kuna elutuba on läbikäidav ruum kõikidesse teistesse tubadesse, ühendab antud tuba teiste ruumidega naturaalses toonis puitpõrand. Samuti ühendab teisi ruume elutoaga, elutoa kujundusse toodud valge mööbel, mis koos mitmete erinevate värvilaikudega läbi raamatute, tekstiil ja taimede loovad hubase õhkkonna.

Igas ruumis on veidi sisse toodud ka boheemlasliku käekirja, mis ühendatud nii vana kui uue sisustusega. Magamistuba sisustatud nii heledate kui looduslike toonidega, mis miksitud boheemlasliku käekirjaga. Suur rõhk on pandud antud elamises ka valgustitele, et luua praktiline, hubane ja valgusküllane miljöö ka pimedal ajal.
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.