Suurepäraste värvivalikutega korter

Suurepäraste värvivalikutega korter
Hoolikalt valitud värvikombinatsioonidega kodu, kus 2020-ndad kohtuvad parimal viisil 1920-ndatega. Korteris on säilinud 1920-ndate võlu koos originaalsete põrandate ja akendega, mille suured aknad koos sügavate akna niššidega annavad kogu korterile rohkelt päiksevalgust.

Köök on avatud kõrvalolevale elutoale ning need toad moodustavad koos suure ja armsa eluruumi, millel on kolm akent ja palju ruumi suurele söögilauale, kus toimuvad suurepärased õhtusöögid nii külalistega kui ilma. Köögimööbel minimalistliku disainiga, hallikat tooni. Köögi töötasapind pähklipuust. Valamuosa on koos eraldi pinnaga roostevabast terasest. Töötasapinna tagune sein kaunite, valgete, (Beta Fish Ceramic Patterned Tile) keraamiliste plaatidega.

Söögitoa ja elutoa osa värvitud mati, tumedama sinise alatooniga rohelist värvi, mis annab ruumile juurde hubase ja haarava atmosfääri. Põrandat katab originaalne õlitatud kalasabaparkett. Elutoa mööbliosa heledast puitmaterjalist (avatud riiul, kummut). Pehmemööbel helehall, millel peal nii kollases kui rohelises toonis dekoratiivpadjad, mis sujuvalt sobituvad kokku, diivani, seinavärvi ja heleda puitmööbliga.

Söögilaua kohal elegantne laelamp Eclipse Belid.

Üks pisike tumba oma oranžis toonis avatud riiulite juures on kena värviaktsent, mille tooni kasutaks julgelt ka paaril diivani dekoratiivpadjal, efekti lisamiseks.

Diivani kõrval on koha leidnud ka uhke kollakas kuldviljakpalm, mis interjööri sobivalt täiustab.

Elutoast edasi minnes jääb kodukontori osa, kuhu pääseb kõikidest korteri tubadest. Siinsed seinad värvitud beežikas halli mattvärviga, Almond Beige. Ruumi põrandat katab originaalne puitparkett. Aknavabale seinaosale paigaldatud suur riiulisüsteem koos kirjutuslaua osaga. Riiulilt leiab nii raamatuid kui erinevaid sisustuselemente ja nipsasjakesi.

Kodukontorist edasi minnes jääb ühe ukse taha hubane magamistuba, mille seintele valitud kaunis sinakashallis toonis seinavärv, mis sobitub hästi maast laeni, valgete lükandustega, mille taga rohkelt hoiustamisvõimalusi nii riiete kui voodipesu hoiustamiseks. Toa põrandat katab heleda õlipeitsiga viimistletud männipuidust puitpõrand.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: historiskahem.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist INTERJÖÖRID INSPIRATSIOONIKS

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.