Stiilipuhas, originaaldetailidega korter

Stiilipuhas, originaaldetailidega korter

Stiilne ja funktsionaalne elegants domineerivad selles valgusküllases, hea maitsega korteris.

Korteri renoveerimise käigus säilitatud majaga samast aastast originaaldetailid (originaalpõrand, originaalaknad, kamin, kokkuklapitavad uksed), mis ühendatud 50-60-ndatest pärit retro mööbliga. Kogu korteri põrandat katab tamme kalasabaparkett ja kõikidel akendel on marmorist aknalauad. Interjööri seinad värvitud rohelise alatooniga, helehalli värvi.

Elutuba on siinse kodu süda, mis asub korteri keskel ja paelub kauni kamina, 50-60-ndatest pärit retro mööbli ja sisutusega. Elutoa ja söögitoa / magamistoa vahel lisavad ilu tammepuust väga elegantsed originaalsed kokkuklapitavad uksed.

Kaunite tammepuidust kokkuklapitavate uste taga asub suur ruum, mis on mõtteliselt jagatud kaheks tsooniks. Toa akna alla on paigutatud söögilaud koos toolidega, mis täidab söögitoa osa, toa teisele poolele jääb magamisosa, mida eraldab söögitoa osast toa keskele tõmmatav kardin. Kardinasiin laes on originaalne ja olnud kasutusel juba 60 aastat, mil siinide kasutamine laes polnud veel väga tavaline.  Kogu köögiosa samuti 50-60-ndatest pärit retro mööbli ja sisutusega.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.