ecoBirdy- ringmajandust toetav bränd nüüd Eestis!

ecoBirdy- ringmajandust toetav bränd nüüd Eestis!

ecoBirdy on loodud keskkonnaprobleemidele lahenduste loomiseks, kasutades selleks uuenduslikke tehnoloogiaid ja patenteeritud süsteemi, mis algab vanade, kasutamata plastmänguasjade kogumisega ja mis läbib viimistletud ümbertöötlemise protsessi, et aidata kaasa jätkusuutlikumale tulevikule.

Tulemuseks on ilusad ja maitsekad esemed, kus iga toode on ainulaadne tänu kordumatule mustrile, mis on saadud erinevate plastiosakestega ja mis autentselt meenutavad terrazzot või marmorist tekstuuri. Ikooniline täpiline välimus, mis esineb enamikul ecoBirdy disaintoodetel muudavad algmaterjali nähtavaks, väärtustades plastijäätmete taaskasutust. Kõikide toodete plastik on vaba kahjulikust ainest ja 100% ohutud.

ecoBirdy lastekollektsioon võimaldab väikelastel kogeda loovust, toetab motoorseid oskusi, tõstes samal ajal teadlikkust ringmajanduse ja jätkusuutlikkuse kohta. Samuti ühtib ecoBirdy Montessori haridusmeetodiga, kuna mõlemad rõhutavad iseseisvust ja iseõppimist.

ecoBirdy lastetoodete sarja kuuluvad Tool Charlie, Laud Luisa, Hoiustaja Kiwi, Lamp Rhino. ecoBirdy tooted Sobivad nii kodudesse, koolidesse kui kontoritesse ja muidugi ka välitingimustesse. ecoBirdy on võitnud mitmeid nimekaid auhindu, sertifikaate ja muuseumide tunnustusi ning on nüüd ka üks uuemaid suundi mööblitootmises. 

ecoBirdy Luisa, laua kumer kuju ja ümarad servad on kujundatud nii, et lapsed saaksid sellele mugavalt toetuda. Sujuv üleminek lauaplaadilt jalgadele muudab laua väikelastele ohutuks.

Oma ergonoomiliste vormide, ümarate servade ja suure istumispinnaga on ecoBirdy Charlie tool mugav ja turvaline ka kõige väiksematele. Tänu hästi läbimõeldud disainile on see nii kerge kui ka märkimisväärselt stabiilne. Seega ühest küljest saavad lapsed seda oma soovi järgi liigutada; teisest küljest ei kuku see kergelt ümber.

Disain, mis põhineb sotsiaalsel ja keskkonnaalasel vastutusel

Tutvu brändi kõikide toodetega gretdegor.ee

Brändi ecoBirdy edasimüüja GRET de GOR  tegevustega saad kursis olla nii nende veebilehel gretdegor.ee kui  FB kontol- GRET de GOR ja IG kontol @gretdegor

Tekst/kujundus: gretdegor.ee | Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: gretdegor.ee

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist LASTENURK | LASTETUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.