Inspireeriv hallikassinine köögimööbel on kenaks kontrastiks heledas interjööris

Inspireeriv hallikassinine köögimööbel on kenaks kontrastiks heledas interjööris

Antud korteri kolmandale korrusele viib 1930ndatest säilinud pööningutrepp, kus endise pööningu asemel on kodu renoveerimisel tehtud, avar, valgusküllane köök.

Ruumi põhitooniks on valitud valge, mille juurde kombineeritud hallikassinises toonis köögimööbel ja nii tumedamas kui heledamas toonis puitmaterjale läbi põranda, mööbli kui sisustusaksessuaaride. Köögimööbel L- kujuline, modernne,kaunis hallikassinises toonis ja kuna köögimööbli käepidemed on musta disainiga on musta tooni toodud kööki juurde ka läbi köögitehnika (ahi, mikrolaineahi) ja üksikute sisustusdetailide.

Köögimööbli juurde valitud kvartsist heledas toonis töötasapind ja pritsmekaitse, mille kohal naturaalses toonis puidust nagid, kuhu hea riputada tihti kasutatavad söögiriistad, käärid. Nagide kohale paigutatud ka üksik avatud musta raamiga riiul, kus hoitakse erinevaid maitsetaimi. Köögi keskmeks ümmargune söögilaud, mille ümber erinevad toolid, nii naturaalsest puidust kui musta tooni, mis aitavad nii musta tooni toolidel kui puidust söögitoolidel ühilduda ruumis leiduvate, samades toonides sisustusdetailidega.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.