Georg Ots SPA Hotell, nii suurtele kui väikestele spa sõpradele

Georg Ots Spa Hotelli kohta saab öelda vaid kiidusõnu, sest teenindus on suurepärane ning juba hotelli registreerides tunned, et oled oodatud külaline nii pere kui oma väikese, karvase neljajalgsega sõbraga.  

Georg Ots Spa Hotell asub suurimal Eesti saarel Saaremaal, Kuressaare piiskoplinnuse vahetus läheduses, Kuressaare jahisadamast ja mererannast vaid 50m kaugusel.

Kui  hotelli lahke personal  on külalised registreerinud ja toa võti  käes ei pea te tuppa sisenedes pettuma. Suurimaid GOSPA püsikliente  tervitab toas värskete puuviljadega vaagen ja garderoobis hommikumantlid koos käterättidega. Garderoobi osa ruumis on avatud, riiulitega, ilma usteta, mis teeb riiete paigutamise eriti mugavaks.

Hotelli erinevad toad on oma värvigammade ja sisutusega hubaselt sisustatud,  tekitades mõnusa ja koduse sooja tunde. Ja kui teil on ka rõduga vaade, mida kindlasti soovitame, siis saate nautida kaunist merd ja imelist päikseseloojangut. Veel on hea teada, et hotelli Georg Ots kõikides valgusküllastes tubades on olemas tasuta WiFi-ühendus, minibaar ning tugitooliga istumisnurk ning loomulikult ka vannituba.

Hotellis on 100-kohaline restoran, millest avaneb maaliline vaade merele, lisaks saab veeta mõnusalt aega lounge´s, mahlabaaris ja suveterrassil. Toiduvalik restoranis on väga maitsev ja rikkalik, kuhu juurde kuulub ka meeldiv teenindus.

Rikkalik, maitsev hommikusöök Georg Ots Spa Hotellis.

SPA-osa on see, mida naudivad kõik, nii suured kui väikesed. Eriti mõnusaks teeb spas ujumiskeskuse seal olevad mitu ujumisala, erinevate vee temperatuuridega. Ujumisalad on nii majas sees kui õues ja see on lihtsalt võrratu. Samuti on olemas mõnusad saunad, kus pärast ujumist saab hetke maha võtta ja lõõgastuda.  Lisatasu eest pakutakse spas veel ka laia valikut kehahoolduseid. Vastuvõtu töötajad on ööpäevaringselt külaliste käsutuses ning abistavad jalgrattarendi ja pesupesemisteenusega. Jah tõesti, antud hotellist on võimalik kohapeal laenutada jalgratast, et spa-tajal oleks mõnus Kuressaare linna avastada.

Spaahotell Georg Ots on suurepärane paik, kui soovite puhata ja tutvuda Saaremaa, Kuressaare linnaga.

 Soovitame soojalt teha seda koos pere või sõpradega!

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: Scandinavian HOME

Loe ja vaata kõiki retsepte rubriigist TRAVEL

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.