Solar Screen Cover Styl’ vinüülkile- kiire lahendus vanale mööblile, uue ilme andmisel

Solar Screen Cover Styl’ vinüülkile- kiire lahendus vanale mööblile, uue ilme andmisel

Kui otsid kiiret lahendust oma vana mööbli uuendamiseks nii kodus kui kontoris, saab abiks tulla Solar Screen Cover Styl’ vinüülkile.


Nõu ja soovitusi annab vinüülkile Solar Screen Cover Styl’, Mirlex OÜ esindaja, Marko Tali. Solar Screen Cover Styl’ vinüülkile on õhuke, plastikust, painduv, vastupidav sünteeslehtmaterjal, mis on samas ka loodussõbralik ning tule- ja töökindel, mille kohta on väljastatud ka EU nõuetele vastavad sertifikaadid ja standardid.

Solar Screen Cover Styl’, vinüülkile on väga ainulaadne, kuna teda on saadaval nii erinevas mitmekülgses võtmes ja ta sobib ka kumeratele pindadele, kuna teda saab kuni 200% venitada. Solar Screen Cover Styl’ vinüülkilet on olemas nii matti, poolmatti kui ka läikivat. Samuti on valikus olemas ühevärvilist ja huvitava tekstuuriga vinüülkile pinda:  glitteri, naturaalse kivi, marmori, metalli, naha, puidu ja tekstiili näol, mis aitavad igale mööblipinnale anda kiirelt kauni uue tulemuse.

Millistele esemetele saab üldse vinüülkilet paigaldada?

Vinüülkilet saab paigaldada kõikidele kõvadele pindadele (mööbel ja isegi seinad, laed ja põrand) ja samuti ka suurematele kodumasinatele (külmik, pesumasin). Ja loomulikult, mida siledam pind, seda parem on tulemus, kuid näitena toob  Mirlex OÜ esindaja, Marko Tali välja, ka selle, et "kui betoonimustriga kile aluspind on konarlik, siis tulemus jääb jällegi palju efektsem".

"Enne vinüülkile paigaldust peaks pind olema võimalikult puhas ja sile. Võttes juurde professionaalide paigalduse, töötleme me  eelneva pinna ise ette, puhastame ja vajadusel teeme ka pisiparandused".

Kas vinüülkile paigaldamisega saab igaüks hakkama? "Kui ei ole varem kokkupuudet olnud kiletamisega, siis ise sellega hakkama ei saa, seetõttu tuleks paigaldamiseks appi võtta professionaalid". Mirlex OÜ pakub vinüülkile müümise juurde ka paigaldust, et kliendil oleks võimalik, peale toote ostu, ka paigaldus professionaalide poolt juurde võtta. Mirlex OÜ on ka ainuke ettevõte Eestis, kellel on  kehtiv paigaldus sertifikaat. Seoses sellega saavad nad materjalile pakkuda 10 aastast garantiid.

Kui palju maksab vinüülkile paigaldamine?

"Paigaldus maksab suurusjärgus 40-80€+km m2, kõik sõltub kui keeruline on paigaldus. Kile maksumus on eraldi".
Mis hinnavahemikku n: köögimööblile vinüülkile koos paigaldusega maksab? Hinnavahemiku ei saa öelda enne ilma konkreetset soovi nägemata. Kindlasti on siinkohal kliendile kasulik konsultatsioon koos tootenäidistega. Siis saab panna paika ka hinnavahemiku. Köögimööblile vinüülkile paigaldades on vaja arvestada ka seda, kas puidumustril jookseb süü ühtepidi või teistpidi. Kas uksed on ühelt poolt või mõlemalt, kas töötasapinda või tagaseina ka soovitakse kiletada jne. Materjalide hinnad algavad 21€+km m2 kuni 40€+km m2.

MÕNED TEHTUD TÖÖD.

Rohkemate töödega saab tutvuda siin.

Köögimööbel, enne vinüülkile Solar Screen Cover Styl’ paigaldust.

Köögimööbel, peale vinüülkile Solar Screen Cover Styl’ paigaldust.

Eelnevate fotodel olev köök, pärast vinüülkile Solar Screen Cover Styl’ paigaldust.

Külmik, enne vinüülkile Solar Screen Cover Styl’ paigaldust.

Külmik, pärast vinüülkile Solar Screen Cover Styl’ paigaldust.

Millega soovitate vinüülkile määrdunud pinda puhastada?

"Puhastada võib igasuguste koduste puhastusvahenditega. Oleme ise isegi Cif-iga puhastanud".

Solar Screen Cover Styl’ vinüülkile toodet saab osta Mirlex OÜ-lt.

 mob: 56 14 1441
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Jälgi meid: Mirlex OÜ

Tekst/kujundus: Mirlex OÜ | Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: Mirlex OÜ

 

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist KÖÖK | SÖÖGITUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.