Pisikese maamaja võluv köök ja elutuba

Pisikese maamaja võluv köök ja elutuba
1945 aastal ehitatud väike maja, mille esimesel korrusel asuvad suurepäraste värvikombinatsioonide ja materjalivalikuga köök ja elutuba.

Majja sisenedes tervitab hallikas sein koos tapeeditud seinaga. Halli seinaga kombineeritud valged efektsed, kõrgemad põrandaliistud, koos valgete uste ja usteraamidega. Esiku eesosas põrandal kaunis rombimustris halli ja valge värvigammaga linoleum, mis ühendatud sujuvalt naturaalse puitpõrandaga. NIi esikusse kui elutuppa lisatud aksessuaaride näol punutud detaile, mis harmoneeruvad hästi valge ja roheka tooniga.

Esikust vasakule jääb köök, kus võlub roheline seinapaneel, mille kohal lillemustris kaunis tapeet (William Morris & Co.-Blackthorn Wallpaper). Rohelise tumedat tooni pehmendatud valge mööbliga, mis ideaalselt rohelisel taustal esile tuleb. Köögi põrandat katab juba esikust alguse saanud naturaalne puitpõrand, mis läheb sujuvalt edasi ka elutuppa.

Läbi köögi saab edasi elutuppa, kus samuti kasutatud seintel veidi heledamat rohelist tooni, mis mööbli osas kombineeritud heleda pehmemööbli, naturaalse puitmööbli ja punutistega. Lisaks leidub musta tooni nii köögis kui elutoas läbi erinevate sisustusdetailide (lülitid, pildiraamid, väike köögitehnika, lambid ja vana telefon).

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.