Maakodu hõnguga köök, Rootsi korteris

Maakodu hõnguga köök, Rootsi korteris

Skandinaavialik lihtsus ja puhtad toonid, toovad eriti esile sisekujunduses detailid, mis omakorda lisavad tervikule kontrasti.

Valge interjööriga köök, kust leiab eest klassikalise skandinaavia stiilis, maakodu hõnguga valge köögimööbli. Köögimööbli töötasapind tammepuidust, tumeda viimistlusega. Köögi töötasapinna seinal lihtne valge keraamiline plaat, mille külge kinnitatud kroomitud pinnaga praktiline riputustoru, mille külge pandud rippu mitmed puidust detailid. Töötasapinda ilmestavad ka mitmed pruunikates savipottides olevad rohelised taimed.

Kööki mahutatud ka väike valge klapplaud, mis osaliselt avamata. Laua ääres kaks valget puidust tooli. Laua kohal rohekas, mahedas toonis rippvalgusti, mis sobitub kokku ülejäänud heledate ja valgete mööblidetailidega. Köögi põrandat katab kergelt töödeldud, heleda viimistlusega laudpõrand, mis kogu ülejäänud ruumi liidab üheks. Söögilaua seinas mitmed heledast puidust avatud riiulid nii raamatutele kui ka üksikutele sööginõudele. Söögilaua lähedal ka praktiline väike sahver, erinevate esemete ja toiduainete hoiustamiseks.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.