Milline laud valida maakodu interjööri?

Milline laud valida maakodu interjööri?

Maakodu stiile on erinevaid, seetõttu võib sobiva laua valimine võtta aega. Maakodustiili märksõnadeks on rustikaalsus, looduslik puit, lihtsus, mineviku detailid, hubasus, mugavus, vanad mööbliesemed, võluvad antiiksed aksessuaarid, kirbuturu leiud, vintage mööbel, samuti põlvest põlve pärandatud esemed.

Maakodu stiile võiks liigitada kolmeks. Talupojastiil (Country Style), Prantsuse maakodustiil (French Country) ja Inglise maakodustiil.

Kui su kodu interjööri iseloomustab talupojastiil vali massiivne või rustikaalne (maalähedane) laud. Talupoja interjööri sobivad veel hästi erinevast ajastust vanad puidust lauad, mis lisavad hubast ja sooja ilmet. Vana laua võid värvida või lihtsalt puhastada ja üle lihvida, jättes laua oma naturaalset tooni.  

Kui su kodu interjööri iseloomustab Prantsuse maakodustiil võid valida nii rustikaalse välimusega laua kui ka vintage välimusega uue laua, et  et anda edasi maakodu hõngu.

Kui su kodu interjööri iseloomustab Inglise maakodustiil, sobivad sinna samuti nii rustikaalse välimusega lauad kui ka antiiksed ja uued vintage välimusega lauad.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.