Talvine, hele kodu interjöör, jõuludel

Talvine, hele kodu interjöör, jõuludel

Kauni valge interjööriga maakodu, kus roheline toon läbi taimede tuleb kenasti koos naturaalse puidu ja erinevate beežide toonidega valgel taustal esile.

Kodu ehtimisega pole liiale mindud, kaunistusi talviseks meeleoluks on piisavalt.  Kööki on toodud jõuluilmet läbi pärgade, vanikute, kadakaokste, eukalüptide, jõulutähtede ja üksiku õlest jõulusokku kaudu. Ära on ehitud kaminapealne erinevate küünlahoidjatega, korstna sein kauni pärjaga ja värvist puhastatud, naturaalses puidutoonis sahvri uks, kuhu riputatud pärg ja vanik. Pliidi kohal on efektne õhupuhasti, mille pealne on kaetud nii vaniku kui jõulutähtedega.

Köögi mõlema akna kohale pandud rippu kaunid jõulutähed. Köögi keskel olev köögisaar kaunistatud kahe hüatsindi, küünla ja kadakaokstega, mis pandud läbipaistvasse vaasi. Köögist on vaade otse söögitoa osale, mille laud kaetud linasest kangast laudlina, vaniku, mererohust lauakatete ja kuldse küünlahoidjaga, millel neli küünalt. Söögitoa akende, aknalaudadele, paigutatud helehallid advendi küünlajalad.

Söögitoast viib ukseavast otse elutuppa, kus silmailu ja kodusoojust pakub töötav kahhelahi, mille kohale pandud beežikas toonis paberist jõulutäht. Elutoast on vaade esikusse, kus trepp viib ülemise korruse magamistuppa, kuhu jõuluilmet toodud ruumi, küünaldega ja paari jõulutähega. Lihtne ja ilus, kas pole?

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.