Ajatu, hooldusvaba, looduslik lahendus Sinu maja fassaadile

Ajatu, hooldusvaba, looduslik lahendus Sinu maja fassaadile

Aina enam hindavad inimesed enda ümber keskkonnasõbralikke naturaalseid materjale, mis on tõestanud läbi aastasadade oma vastupidavust ja ilmastikukindlust. Belgia Nelisseni tehase ökoloogiliselt puhtad, allergiavabad ja kvaliteetsed savitellised ning tellisplaadid parim lahendus teie maja uueks fassaadiks. Enam kui 100 värvitooni ja 8 erineva mõõduga toodete seast leiavad kõik endale lemmiku!

Nelisseni tehase ainuesindaja Nelissen Eesti tegutseb aastast 2005, müües kõrge kvaliteediga ökoloogilisi 100% savist valmistatud telliseid, tellisplaate, poolikuid ja erimõõtmelisi telliseid, nurgaplaate ning vuugisegusid. Nelissen Eesti OÜ tegevjuht Heiki Orav nendib, et looduslikud tooted on väga hästi vastu võetud ning aina enam soovivad nii era- kui ka kortermajad saada pakkumisi fassaadilahenduseks, mis talub hästi kliimamuutuseid ja on hooldusvabad.

Tellisplaatidega saab rekonstrueerida nii puit- kui ka kivimaju – need liimitakse vahtpolüstüreenile ehk penoplastile või mineraalvillale weber.therm AK500/BK500 sertifitseeritud fassaadilahenduse abil. Plaate saab paigaldada ka tuulutatavale fassaadile, näiteks tsementkiudplaadile. Tellisvoodrit pannakse sageli ka puitkarkassiga majale.

„Kivi on jätkusuutlik ja kauakestev, ei nõua hooldust ning säilitab oma välimuse ja väärtuse aastakümneteks. Tellisest sein ja tellistest fassaad talletavad nii väljastpoolt tulevat päikeseenergiast ja soojust kui ka majast pärinevat soojust, vabastades selle hiljem majja, aitades nii vähendada küttekulusid ja ruumide temperatuurikõikumisi. 

Tänu sellele jäävad tellisfassaadiga ruumid talvel õdusalt soojaks ja suvel mõnusaks jahedaks,” selgitab Orav. „Seega kokkuvõttes osutub kivifassaad pikas perspektiivis hinnalt soodsaimaks lahenduseks. Lisaks on savitellistest fassaadil märkimisväärsed heliisolatsiooniomadused, kaitstes hoonet nii välise müra eest kui ka müra levimise eest ruumide vahel.”

Nelissen tehas on savist tooteid valmistanud enam kui 100 aastat. Ühtlase kvaliteedi tagamiseks ja keskkonnahoiule mõeldes kasutatakse ainult tehase vahetus läheduses asuvast ettevõttele kuuluvast savikarjäärist pärinevat punast, kollast, roosat ja halli savi. Tellisplaadid lõigatakse välja tellisest ning nendest tehtud fassaad ei erine silmaga vaadates tellisseinast. Tänasel päeval toodetakse täisautomatiseeritud tehases aastas üle 185 miljoni tellise ja ollakse peamine tegija rahvusvahelisel turul. Kõik tooted on ilmastikule vastupidavad, taludes hästi temperatuuri ja väliskeskkonna muutusi. Nelissen tehasele on väljastatud kvaliteedijuhtimissüsteemi ISO 9001 ja ISO 14001 keskkonnajuhtimissüsteemi sertifikaadid.

Ajatu, hooldusvaba, looduslik lahendus Sinu maja fassaadile

„Ja me ei müü mitte ainult fassaadimaterjale, vaid ka meie savitellised sobivad ka küttekollete ja korstnapitside ladumiseks. Tellisplaatidega viimistletakse elu- ja sanitaarruume, saunas kerisetaguseid alasi, samuti koridore,” loetleb Orav. Inimesed eelistavad järjest rohkem ökoloogilisi ja allergiat mittetekitavaid puhtast savist valmistatud tooteid, mis tagavad meeldiva sisekliima ruumides „Samuti esindame ja toome maale Saksamaa tuntud tellisetehase Röben klinkertellisplaate, mis on põletatud kõrgemal temperatuuril ning toodetud tellisplaadina. Röbeni toodang on maailmas tuntud kui eriti hea vastupidavusega materjal, mis ei muuda aja jooksul värvi ega vaja hooldamist. Röbeni valikus on üle 70 värvitooni tellisplaate.”

Nelissen Eesti esindatavate toodetega saab tutvuda edasimüüjate K-Rauta, Ehituse ABC, Decora, Espaki ja Bauhofi müügisalongides asuvatel näidisstendidel või kodulehel www.nelissen.ee .

Huvi korral võtkeühendust Nelissen Eestiga telefonil 502 2038 või e-kirjaga This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.!

Tekst/kujundus: Nelissen Eesti OÜ / Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod : nelissen.ee

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist MAAKODUD | MAJAD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.