Must köögimööbel- elegantne ja julge, ajatu klassikaline toon köögis

Must köögimööbel- elegantne ja julge, ajatu klassikaline toon köögis

Musta köögimööbli mõte võib esmapilgul tunduda üsnagi sünge kuid see ei pea nii sugugi mõjuma. Musti köögikappe on tänapäeval rohkemates köökides kui kunagi varem.

Siinses köögis leiab eest klassikalises stiilis musta köögimööbli (IKEA), kuhu juurde valitud musta tooni, minimalistliku disainiga käepidemed. Köögitehnika valitud musta ja roostevabast terasesega: õhupuhasti (Thermex), ahi (Samsung), Külmik (Samsung), keraamiline pliit (Samsung). Musta köögimööbli kõrvale kombineeritud valge värvitoon nii seintele (originaalsed puidust seinapaneelid) kui töötasapinna seinale, läbi keraamiliste seinaplaatide, mille vuugivahed täidetud musta vuugiga. Musta köögi jõulist tooni pehmendab naturaalne puitpõrand, mis lisab üleni mustale köögimööblile iseloomu ja soojust.

Köögimööbli töötasapinnaks valitud liimpuidust töötasapind, mille pind viimistletud tumepruuni peitsiga, mis on kenaks kontrastiks mustale köögimööblile ja valgetele köögi seintele. Liimpuidust töötasapinnalt leiab nii naturaalsest puidust lõikelaudasid kui väikseid värvilaike roheliste maitsetaimede näol, lisaks roostevabast terasest tehnikat, mis sobib kokku köögi valamu ja segistiga. Suurt köögiruumi valgustab päevasel ajal avar, suur originaalaken.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.