Võluv köök koos avatud elutoaga

Võluv köök koos avatud elutoaga

Kui kogu korteris 2019. aastal renoveerimist tehti, võeti köögi ja elutoa vaheline sein maha, mille tulemuseks sai fantastiliselt suur, avatud, valgusküllane ruum, mida kaunistavad mitmed, hästi säilinud originaaldetailid.

Köögi osas lasti teha eritellimusel, tumesinist tooni, L-kujuline, puidust töötasapinnaga köögimööbel, mille töötasapinna kohale seinale valiti valged, keraamilised seinaplaadid. Kuna köögimööbel ulatub laeni, annavad köögikapid siin köögis palju hoiuruumi. Köögiosas toimub lisaks söögivalmistamisele ka söömine, mistõttu on akna äärde paigutatud, ümmargune söögilaud koos nelja tooli ja vaibaga. Lauda ilmestavad, kaunid lilled vaasis. Nii köögi kui elutoa osas on akna kohale ja rõdu uste kohale paigaldatud kardinapuu, koos tumedate pimendavate kardinatega, mis kenasti antud ruumi täiustavad.  Kogu ruumi põrandat katab kaunis originaalne puitpõrand.

Elutoa osa on valgusküllane, avar ja kutsuv, mille seinu raamivad lihtsalt paigaldatavad puitliistud, mis seinaga ühte värvitult (valgeks) harmoneeruvad originaalsete põrandalaudadega, luues ruumi elegantse maja ehitusaastaga ühte viiva viimistluse, mida oma neutraalsel alusel on kerge kaunistada. Kogu ruumi osas on lagedes säilinud, kaunid, maja algusaastat valmistatud, nikerdustega peegelvõlvid ja laerosett, mis lisavad ruumi luksust. 

Elutoa osas viib ka kahele poole avatud, täisklaasitud uste kaudu, Prantsuse rõdule, mida kaunistavad vastavalt hooajale erinevad taimed.

Rõdu kõrvale, seina äärde tehtud väike kodukontori osa, antiikse, vana, valgeks värvitud kirjutuslaua ja pruuni, nahast tooliga. Rõdu vastasseina jääb elutoa puhkeosa diivani (Concept 55 194), tugitooli (Concept 55 193) , diivanilaua, põrandalambi (Tahmid 66" Tripod Floor Lamp) ja vaibaga (Ravi Wool Rug ).

Kirjutuslaual, antiikse välimusega Lucide Lightning, lamp.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist KÖÖK | SÖÖGITUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.