Maitseka sisekujundusega, kaunis köök

Maitseka sisekujundusega, kaunis köök

Valge, rohekashall, roheline, naturaalne puidutoon ja must on värvigammad, mis kombineeritud läbi sisustusdetailide ja mööbli antud kööki, millega saavutatud suurepärane kooslus, sest kõik värvid täiustavad üksteist.

Selles kaunis Rootsi korteri köögis on koheselt lakke vaadates näha, et tegu on vana majaga. Ruumis on säilinud nii efektsed aknad,  kaunid peegelvõlvid ja nikerdustega laerosett, mille kohalt ripub laest alla 80-ndatest pärit efektne klaasist lamp, mis ideaalselt sulandub kokku köögimööbli tumeda, marmorist töötasapinna ja pritsmekaitsega.

Köögimööbel L- kujuline, alumiste kappide ja mahukate seinakappidega, mis lastud teha eritellimusena kohalikul köögimeistril (Kvänum). Rohekashalli köögimööbli juurde valitud, tume, marmorist töötasapind, mis lisab kööki nii elegantsi kui luksust. Köögitehnika mustas toonis (ahi-Miele, külmik- smeg). Väiksed sisustusdetailid, maitsetaimed ja katkus annavad köögikappide osas kauni koduse ilme. 

Köögi põrand täispuidust, mis julge sammuna värvitud üle musta peitsiga, kuid see ei mõju ruumis liialt jõuliselt tänu suurele köögivaibale, ja heledatele mööblidetailidele. Söögilaud koos nelja tooliga paigutatud otse lambi alla, mis loob täiusliku terviku antud köögiossa. Rotangi ja kroomiga toolid on 80-ndate pärlid, mis aga nüüd taas on moodi tulnud. Nii et hoidke taaskasutusel kindlasti silma peal (ka soome saitidel), kui need toolid teile meeldivad.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.