Suurepärased esiku panipaiga ideed

Suurepärased esiku panipaiga ideed

Oled esiku panipaiga ideedele mõtlemas, kuid ei ole veel ettekujutust, mida täpselt sooviks.

Kas osta madal kummut/panipaik, kuhu hetkeks võimalik jalatseid jalga pannes istuda? Või osta ainult riidenagi? Kindlasti sõltuvad panipaiga ideed suurel hulgal ruumi suurusest, põranda materjalist, seinavärvi valikust ja loomulikult interjööri stiilist.

Maakodu esikusse võiks võimaluses valida pigem vana talumööbli, mis sobiks sinna kui valatud. Kuid kui ei soovi ikka vana mööblit kasutada, leiab kindlasti ka modernnse mööbli hulgast endale sobiva toote. Põhjamaistes Rootsi kodudes leidub esikutes nii vana mööbli kasutust kui ka modernset Taani sisustust nii koos kui eraldi.

Siin on mõned nipid ja ideed, millele tasuks pilk peale heita. Ehk aitavad just need ideed sind oma esiku planeerimisel.

Esiku seinal praktiline tekstiilkorvidega riiul (Norrgavel kotiriiul, disainer: Nirvan Richter), kuhu saab panna nii mütse, salle kui kindaid. Tekstiilkorvidega riiuli vastasseina valitud ümmargune musta raamiga peegel, mille musta tooni leidub ka väikse kapi peal asetseval vaasil. Põrandat katab laminaatpakett, millel lihtne plastikust valge vaip, mida on kergem esikus puhtana hoida.

Hele ja valgusküllane esik läheb mustriliselt põrandaplaadilt sujuvalt üle naturaalsele puidust põrandale. Mööbel esikuosas valitud lihtne ja musta värvigammaga. Juurde lisatud seinale magnetplaat teadete jätmiseks - hea idee! Esikupingi sahtlite osa peale paigutatud läbipaistev vaas koos okstega ja väike keraamiline purk, kuhu saab peitu panna võtmed.

Kui esik on lai on võimalusel võimalik lasta ehitada maast laeni esikukapp, mis oleks nii silmale ilus ja mis täidaks ka praktilist, mahukat hoiustamise osa.

Lihtsas võtmes, põhjamaine esik, kus üks parimaid lahendusi on lükandustega kapp, millel ustele paigaldatud peeglid. Praktilise kapi taha saab peitu panna enamik jalatseid ja riideid, et nad ei oleks esikus üksteise peal kuhjas. Samas aitavad ukse peeglid enne välja minekut end terves plaanis näha.

Avar maakodu esik, kus silmailu ja praktilisust annab uhke, suur, valgeks värvitud vana kapp.

Väike praktiline jalatsikapp ja võtmete planeerija seinal, aitavad esikus suurepäraselt korda hoida.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se 1, 4, 5, 6, www.hemnet.se 7, 8, kvarteretmakleri.se 9,  pinterest.com 2, 3,

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ESIK

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.