Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
Cookies are short reports that are sent and stored on the hard drive of the user's computer through your browser when it connects to a web. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Cookies can be themselves or others.
There are several types of cookies:
So when you access our website, in compliance with Article 22 of Law 34/2002 of the Information Society Services, in the analytical cookies treatment, we have requested your consent to their use. All of this is to improve our services. We use Google Analytics to collect anonymous statistical information such as the number of visitors to our site. Cookies added by Google Analytics are governed by the privacy policies of Google Analytics. If you want you can disable cookies from Google Analytics.
However, please note that you can enable or disable cookies by following the instructions of your browser.
Koostis
Tainas (põhi):
300 ml nisujahu
200 g küpsetusmargariini (võid)
3-4 sl vett
1 tl soola
Kate:
300 g suitsutatud kanafileed
1/2 paprikat
1/2 karpi värskeid šampinjone
u 10 cm jupp porrut (või 1 sibul)
1/2 väikest karpi konservananassi
1 pk (200ml) rõõska koort
3-4 muna
50 g riivjuustu
soola
pipart
tilli
Valmistamine
Jahu ja margariin näppida segamini, lisada sool ja vesi, sõtkuda ühtlaseks tainaks, vajadusel lisada natuke vett. Tainast teha pall, mässida toidukilesse ja panna külmkappi ootele. Porru ja seened hakkida ja praadia eelnevalt läbi, maitsestada. Hakkida kana, paprika ja ananass. Tainas suruda 24-26 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja äärtele (kui kasutatakse metallist(lahtikäivat)vormi, panna põhjale küpsetuspaber ja ääred määrida või/margariiniga). Esimesena laotada taignale porru ja seened, järgmisena kana, ananass ja paprika. Munad vispeldada koorega segamini, maitsestada soola-pipraga, segu valada pirukale. Kõige peale puistata riivjuust ja lõikuda natuke tilli.
Ahi kuumutada 180-200 kraadini, pirukat küpsetada u 30 minutit, kuni pealt muutub kuldkollaseks ja munasegu on hüübinud ja piruka ääraed pruunistunud.
Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.