Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
Cookies are short reports that are sent and stored on the hard drive of the user's computer through your browser when it connects to a web. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Cookies can be themselves or others.
There are several types of cookies:
So when you access our website, in compliance with Article 22 of Law 34/2002 of the Information Society Services, in the analytical cookies treatment, we have requested your consent to their use. All of this is to improve our services. We use Google Analytics to collect anonymous statistical information such as the number of visitors to our site. Cookies added by Google Analytics are governed by the privacy policies of Google Analytics. If you want you can disable cookies from Google Analytics.
However, please note that you can enable or disable cookies by following the instructions of your browser.
Mis on apteegitill?
Apteegitill kuulub porgandi perekonda, kuigi see pole juurvili. Selle pikkade varte põhi põimub kokku, moodustades paksu, karge sibula, mis kasvab maapinnast kõrgemal. Sibula kohal, varte otsas on tal heledad sulelised lehed, mis meenutavad tilli. Kui see läheb seemneks, annab apteegitill lehtede vahele ka väikseid kollaseid õisi. Iga selle osa on söödav, alates sibulast kuni lilledeni, ja seda võib süüa nii toorelt kui ka küpsetatult.
Kuigi varred ja lehed on söödavad, nõuavad apteegitilli retseptid enamasti sibulat. Toorelt on sellel sellerile sarnane karge tekstuur ja värske lagritsa maitse. See karamelliseerub küpsetamisel, omandades magusama maitse ja õrna, suussulava tekstuuri.
Ja kas ma mainisin, et sellel on ka igasuguseid tervisega seotud eeliseid? Selles on vähe kaloreid, kuid palju toitaineid, nagu kiudained, kaalium ja C-vitamiin, kui nimetada vaid mõnda.