Terrass, milline ja millist valida?

Terrass, milline ja millist valida?

Üks terrassi idee neile, kes alles plaanivad terrassi ehitust.

Kindlasti tuleks läbi arutada ka see palju võib terrass maksma minna (terrassi ehitamine ei ole odav), mis sõltub suuresti sellest kui suurt terrassi pinda me soovime ja millisest materjalist me seda soovime. Esmalt tulekski selgeks teha kui suurt terrassi pinda on võimalik teha ja kuhu terrass plaanitakse. Missugune võiks terrass välja näha ning kas soovitakse, et terrassile paistaks hommiku- või õhtupäike.

Kindlasti on vaja enne üht terrassi ehitust teada, kas maapind millele terrass ehitatakse/kavandatakse- selle alt ei lähe mõnd kaablit, et kogemata kaevamisel või puurimisel ei vigastata kaablit. Järgmiseks otsi inspiratsiooniks mõni foto ja tee väike joonis, et näha kuidas võiks tulevane terrass majaküljel välja näha.

Terrass külgneb tavaliselt teise hoonega, ning seetõttu peaks terrassi põrand tulema sama kõrgele kui hoone põrand, et ei tekiks ebamugavat astet kuhu võiks hiljem komistada. Lisaks kui terrassi ja majaruumide põrandapinnad on ühel kõrgusel, saavad ka terrassile avanevad uksed hiljem mugavalt lahti-kinni käia. Kõige praktilisem oleks terrass planeerida ja paigaldada nii, et sinna pääseks otse elutoast või köögist.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.