Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
Cookies are short reports that are sent and stored on the hard drive of the user's computer through your browser when it connects to a web. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Cookies can be themselves or others.
There are several types of cookies:
So when you access our website, in compliance with Article 22 of Law 34/2002 of the Information Society Services, in the analytical cookies treatment, we have requested your consent to their use. All of this is to improve our services. We use Google Analytics to collect anonymous statistical information such as the number of visitors to our site. Cookies added by Google Analytics are governed by the privacy policies of Google Analytics. If you want you can disable cookies from Google Analytics.
However, please note that you can enable or disable cookies by following the instructions of your browser.
Koostisosad
150 g toasooja võid
150 g suhkrut
3 muna
soola
1 tl vanillisuhkrut
200 g pestud ja nõrutatud seemneteta rosinaid ja korinte
240 g nisujahu
0.5 tl küpsetuspulbrit
Valmistamine:
Vahusta toasoe või suhkruga kohevaks Lisa ükshaaval ja edasi vahustades munad. Lisa sool, vanillisuhkur ja pestud-nõrutatud rosinad . Sega küpsetuspulber jahu hulka, siis lisa jahu ülejäänud tainale ja sega kiiresti ühtlaseks. Tõsta võitatud keeksivormi. Silu noaga pealt ühtlaseks, siis tee pikkupidi kerge sisselõige keeksi sisse. Küpseta 160-kraadise ahju keskosas umbes 80-90 minutit, kuni keeksi keskele torgatud puutikk puhtaks jääb.
Tee ahjuuks lahti ja lase keeksil ahjus jahtuda.
Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.