Koostis:
300 g võid
200 g suhkrut
2 muna
soola
500 g nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
Valmistamine:
Pehmenda või. Lisa vähese jahuga segatud kergitusaine, suhkur ja munad. Sega kõik ühtlaseks. Lisa ülejäänud jahu ja jäta rullimiseks u. 2 sl jahu. Liivataignast võid vormida väga erineva kujugakoogipõhju, kaunistuselemente tortidele, korvikesi jne. Mida õhem on liivataignapõhi, seda parem ta on. Olenevalt taigna paksusest ja toote suurusest küpseta seda 10-15 minutit 180-220°C kuumuses ahjus.
Õunakooki on väga lihtne valmistada just liivatainaga. Rulli taigen aseta vormi, peale õunaviilud, suhkur, kaneel. Küpseta ahjus kuni põhi on kuldpruun.
Kui soovid avaldada reklaami,
võta meiega ühendust
Scandinavian HOME
- aastast 2015 -
.