See magustoit on lihtne, kuid elegantne maius, mis ühendab rikkaliku kakao sügavuse kreemja vahukoore ja hapukoore pehmusega. Želatiini lisamine tagab delikaatse tekstuuri, mis on sametiselt sile ja õrnalt tahke. Ideaalne valik magusaks lõpetuseks pidulauale või eriliseks hetkedeks, pakkudes naudingut nii oma maitsete kui ka tekstuuride harmooniaga.
Koostis:
Kakao: 30 g
Suhkur: 50 g
Vahukoor (35%): 250 ml
Hapukoor (20%): 250 ml
Želatiin: 20 g
Valmistamine;
Alustuseks vali kvaliteetne kakao, et tagada magustoidu sügav ja rikkalik maitse. Kakaod peaks olema umbes 30 grammi. Seejärel mõõda välja 50 grammi suhkrut – suhkur aitab tasakaalustada kakao intensiivsust ja annab magustoidule meeldiva magususe. Järgmine samm on 250 milliliitri 35%-lise rasvasisaldusega vahukoore kasutamine, mis loob kreemja ja siidise tekstuuri. Lisaks võta veel 250 milliliitrit 20%-list hapukoort, mis annab magustoidule mõnusa happesuse ja tasakaalustab magusust.
Valmistamiseks alusta sellest, et vahusta vahukoor suhkruga, kuni see saavutab pehme, koheva konsistentsi. Oluline on vahustada piisavalt, et koor oleks õhuline ja õrn, kuid mitte liiga tugev, et vältida vahukoore eraldumist rasvaks ja vedelikuks. Kui vahukoor on kenasti vahustatud, lisa juurde hapukoor. Sega õrnalt, et saavutada ühtlane ja kohev segu.
Järgmisena sõelu kakao segu peale. Selle protsessi käigus on oluline olla kannatlik ja hoolikas, et kakao seguneks vahukoore ja hapukoore seguga ühtlaselt, vältides tükke. Kui kakao on segatud, võid hakata valmistama želatiini. Želatiini jaoks on tarvis 20 grammi želatiinipulbrit. Pane želatiin väikesesse kaussi ja lisa piisavalt külma vett, et see saaks paisuda. Las želatiinil seista mõni minut, kuni see on täielikult imendunud ja muutunud geeliks. Kui želatiin on paisunud, soojenda seda ettevaatlikult, kuni see täielikult lahustub. Oluline on mitte üle kuumutada, et vältida želatiini omaduste kadumist. Kui želatiin on lahustunud ja veidi jahtunud, lisa see järk-järgult kakao- ja kooresegule, segades pidevalt, et vältida tükke ja tagada ühtlane segu. Kui kogu želatiin on lisatud ja segu on ühtlane, on aeg see valada vormidesse. Vormi valatud segu peaks nüüd vähemalt kaheks tunniks külmkappi asetama, et see saaks korralikult taheneda. Külmkapis seismise ajal omandab magustoit oma lõpliku tekstuuri – siidiselt pehme ja samas kindel, tänu želatiini omadustele. Serveeri magustoit külmalt, kas otse vormidest või ettevaatlikult taldrikutele kummutatult. Naudi seda rikkalikku, kreemjat ja sametist maiust, mis kombineerib õhulise vahukoore ja hapukoore maitsed sügava kakaoga, pakkudes maitseelamust, mis on ühtaegu lihtne ja luksuslik.
Kui soovid avaldada reklaami,
võta meiega ühendust
Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid. Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
Kasutajate paremaks teenindamiseks kasutab Veebiajakiri "Scandinavian Home" veebiportaal küpsiseid ehk cookie’sid. SCANDINAVIANHOME OÜ (edaspidi Veebiajakiri "Scandinavian Home" ) haldab järgmist veebiportaali: https://scandinavianhome.ee/
Kasutame veebilehel küpsiseid ja küpsistega sarnanevaid tehnoloogilisi lahendusi („küpsised“), mis saadetakse ja salvestatakse kasutaja arvutisse veebilehtede poolt, mida Kasutaja külastab. Küpsis salvestatakse kasutaja veebilehitseja failikataloogis. Juhul, kui kasutaja on külastanud veebilehte varem, loeb veebilehitseja küpsist ning edastab vastava teabe veebilehele või elemendile, mis küpsise algselt salvestas. Lisateave küpsiste kohta on kättesaadav veebilehel www.aboutcookies.org. Küpsised võimaldavad jälgida veebilehe kasutusstatistikat, erinevate veebilehe osade kasutatavust ning veebilehel tehtavaid toiminguid. Küpsisest saadavat teavet kasutatakse veebilehe kasutusmugavuse, sisu parandamise ja turunduse suunamise eesmärgil. Veebiajakiri "Scandinavian Home kuuluvad domeenid võivad muuhulgas sisaldada elemente, mis salvestavad küpsiseid kolmanda isiku nimel.
Veebilehel kasutatavate küpsiste tüübid
-Püsiküpsised on hädavajalikud veebilehel ringi liikumiseks ja selle funktsioonide kasutamiseks. Püsiküpsiste puudumisel ei saaks kasutaja kasutada kõiki veebilehe funktsioone.
-Sessiooniküpsised võimaldavad veebilehel meelde jätta kasutaja poolt tehtud varasemaid valikud (näiteks kasutajanimi, keelevalik) ning seeläbi pakkuda tõhusamaid ja isikupärasemaid funktsioone.
-Jälgimisküpsised koguvad andmeid kasutaja käitumisest veebilehel. Jälgimisküpsisest saadav informatsioon võimaldab tõsta veebilehe kasutusmugavust.
-Reklaamküpsised koguvad andmeid kasutaja sirvimisharjumuste kohta, mis omakorda võimaldab veebilehel esitada kasutaja eelistustega kooskõlas olevat reklaamisisu. Lisaks võimaldab vastav küpsiseliik mõõta reklaamikampaania tõhusust.
Küpsisest keeldumine
Kasutajal on õigus keelduda küpsiste salvestamisest arvutisse. Vastava soovi korral peab Kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Vastava soovi korral peab kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Parema ülevaate saamiseks on soovitab vaadata kasutaja veebilehitseja küpsiste haldamise suvandeid. Eritüüpi veebilehitsejad kasutavad erinevaid meetodeid küpsiste keelamiseks. Täpsem informatsioon on kuvatud veebilehel www.aboutcookies.org. Mobiiltelefoni veebilehitsejas küpsiste keeldumise juhenditeks võib vaja minna mobiiliseadme kasutusjuhendi abi. Küpsiste blokeerimisel peab Kasutaja arvestama, et kõik veebilehe funktsioonid ei pruugi pärast küpsiste blokeerimist enam Kasutajale kättesaadavad olla.
Scandinavian HOME veebiajakiri toob teieni inspireerivaid kodusid, kaasaegseid sisekujundustrende ning uudiseid disaini ja arhitektuuri maailmast. Samuti leiate siit maitsvaid retsepte, praktilisi ilunippe, aiaplaneerimise soovitusi ja ideid reisimiseks.
Scandinavian HOME
- aastast 2015 -
.