Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
Cookies are short reports that are sent and stored on the hard drive of the user's computer through your browser when it connects to a web. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Cookies can be themselves or others.
There are several types of cookies:
So when you access our website, in compliance with Article 22 of Law 34/2002 of the Information Society Services, in the analytical cookies treatment, we have requested your consent to their use. All of this is to improve our services. We use Google Analytics to collect anonymous statistical information such as the number of visitors to our site. Cookies added by Google Analytics are governed by the privacy policies of Google Analytics. If you want you can disable cookies from Google Analytics.
However, please note that you can enable or disable cookies by following the instructions of your browser.
Koostis
300 g Talleggi Fitness kanafilee hakkliha
100 g metsaseeni
100 g kikerherneid
10 päikesekuivatatud tomatit
4 sl pestot
4 sl riivitud parmesani
soola, pipart
1 sl oliiviõli
Valmistamine
Lõika paprikad olenevalt kujust kas pikkupidi pooleks või eemalda pealmine varreosa – olenevalt sellest, kuidas paprika paremini püsti püsib. Piserda paprikad kergelt õliga ja maitsesta soolaga ning küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit või kuni need on pehmenenud. Samal ajal, kui paprikad küpsevad, haki seened ja tomatid ning kuumuta pannil u 10 minutit jooksul. Lisa hakkliha ja kuumuta veel paar minutit. Kõige lõpuks sega sisse kikerherned ja sega kogu komplekt pannil läbi. Lisa pesto ja vajuta ca pooled kikerherned kahvliga natuke lömmi. Sega kõik läbi, maitsesta vajadusel ja täida saadud seguga paprikad.
PS! Need võib lausa kuhjaga täita. Puista peale parmesan ja küpseta 180- kraadi juures veel umbes 20 minutit. Serveeri koos basiilikuga või peotäie rukolalehtedega.
Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.