Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
Cookies are short reports that are sent and stored on the hard drive of the user's computer through your browser when it connects to a web. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Cookies can be themselves or others.
There are several types of cookies:
So when you access our website, in compliance with Article 22 of Law 34/2002 of the Information Society Services, in the analytical cookies treatment, we have requested your consent to their use. All of this is to improve our services. We use Google Analytics to collect anonymous statistical information such as the number of visitors to our site. Cookies added by Google Analytics are governed by the privacy policies of Google Analytics. If you want you can disable cookies from Google Analytics.
However, please note that you can enable or disable cookies by following the instructions of your browser.
Koostis
250 g võid
4.5 dl suhkrut
5 tk muna
4.5 dl nisujahu
200 g hapukoort
1 sl kontsentreeritud apelsinimahla
200 g sügavkülmutatud jõhvikaid
tuhksuhkrut
Valmistamine
Tõsta kõik ained peale jõhvikate toasooja. Vahusta või ja suhkur. Lisa ükshaaval vahustades munad. Lisa vähehaaval jahu, ära liialt sega.
Lisa hapukoor, apelsinimahlakonsentraat ja viimasena jäised jõhvikad. Jõhvikad tuleb võtta otse külmikust, siis ei jõua nad tainale värvi anda ja püsivad paremini koos. Võta auguga koogivorm. Vala tainas võitatud vormi ja küpseta 175-kraadises ahjus umbes 1 tund, kuni kooki torgatud puutikk puhtaks jääb.
Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.