Kas eelistad piirdeliistudega või piirdeliistudeta siseust?

Oled ehk juba kuulnud või siiki veel mitte, et peale piirdeliistudega uste on võimalus oma interjööri lasta panna ka piirdeliistuteta siseuksi. Nii, et kui soovid oma koju puhast ja elegantset joont on see parim lahendus, sest peitlengid jäävad seinas peaaegu märkamatus.

Siinkohal saab abiks tulla ettevõtte Margel Grupp, kes pakub võimualust tellida eritellimusel siseuksi. Peale selle saab neilt lasta eritellimusel veel valmistada ka välisuksi. Samuti pakuvad nad lae- ja seinapaneelide lahendusi, garderoobi lahendusi, köögimööbli lahendusi kui ka treppide lahendusi.

" Piirdeliistudeta siseuksi on võimalik peita ükskõik millise dekoratiivseina sisse. Tänapäeva trendiks on kujunenud spoonseinade kasutamine näiteks koridoris, kus tahetakse uksed seina sisse ära sulatada kombineerides kokku sama tooniga köögimööbli või põranda".

Peitlengidega siseuksi saab ettevõtte Margel Grupp valmistada vastalt Teie ava mõõtude soovidele kuid sealjuures peaks teadma, et lengide maksimaalne kõrgus ukselehel jääb kuni 2,8m juurde. Enamasti kasutavad nad antud siseuste puhul spoonitud MDF plaati või täispuitu, mille värvivalik on piiritu. Värvid tulevad peaasjalikult Karl Bilderist, lisaks kasutatakse ka Tempesti peitse.

Uste valmimisaeg sõltub nii hooajast kui projekti suurusest, mille tõttu tarneajaks on kuni 2 kuud. Ühe peitlengidega sisukse komplekti puhul pakuvad nad komplektset lahendust kuni paigalduseni välja, mis sisaldab peithingesid, ukselinke, magnetlukke, tihendeid, laskuvaid uksepakke, ventileerivaid uksepakke- kes, mida soovib.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.