Bambus - kasulik nii sulle kui keskkonnale

Dream Decor e-poe eesmärk on pakkuda luksuslikku kuid jätkusuutlikku kodusisustust, voodipesude näol. Nende valikust leiab nii bambusest, kanepist kui linasest materjalist voodipesu, mille seast tooksime seekord esile bambusest voodipesu.

Miks aga valida bambuskangast voodipesu? Nõu annab Dream Decor e-pood.

Me veedame suure osa oma elust kodus, miks mitte ümbritseda end parimaga, mis loodus on andnud. Dream Decor pakutavad bambusest valmistatud voodipesud on katsudes pehmed kui siid ja vastupidavamad kui puuvill. Kõigele lisaks on bambuskangas biolagunev.

Bambus on maailma kõige kiiremini kasvav taim, mis ei vaja pestitsiide, väetamist ega suures koguses vett. Bambustaim parandab mulla kvaliteeti ning on suurepärane kasvuhoonegaaside siduja. Kõik see teeb bambusest uue, põneva ja jätkusuutliku toormaterjali.

Bambuskangas on tuntud ka oma pikkade ja tugevate kiudude poolest, mis tekitavad eriti luksusliku ja sileda pinna. Seetõttu ongi bambusest valmistatud kangas sile nagu siid, kuid on samas palju vastupidavam ja jahedam, aga ei ole siidiga võrreldes nii libe. Peale selle aitab bambuskangas hoida meie nahka kuivana, imades puuvillast kolm korda paremini niiskust. Bambuskiududest kanga kiuloend on 300-400TC, mis on võrreldavad puuvilla kiuloendiga 1000TC.

Kasulik sinule

- Bambuskangas on maailma üks siledamatest kangastest, luksuslikult pehme ja siidine.
- Orgaanilisest bambusest valmistatud kangad imavad nahalt liigset niiskust ilma nahka kuivatamata, sellepärast sobib bambusest voodipesu eriti hästi neile, kes kipuvad öösiti higistama.
- Bambus on ülimalt hästi hingav ja aitab reguleerida kehatemperatuuri paremini kui puuvill. See hoiab sind suvel jahedana, kuid talvel annab sooja.
- Bambusest voodipesu on ideaalne valik tundliku nahaga inimestele, lisaks on see antibakteriaalne ja lõhnakindel.

Kasulik keskkonnale

-Bambuskangas on jätkusuutlik materjal - bambus on kõige kiiremini kasvav taim maailmas, mille kasvu võib lausa silmaga näha. Bambus kasvab kuni meeter päevas, seob hästi süsihappegaasi ja võrreldes lehtpuudega eraldab kuni 30% rohkem hapnikku.
- Bambuse kasvatamine on loodust säästev. Bambuse kasvamiseks ei kasutata pestitsiide, herbitsiide ega väetist. Kasvamiseks piisab vihmaveest ega vaja täiendavat kastmist.
- Bambus parandab mulla kvaliteeti. Bambuse juurestik on sügav, mis aitab ennetada mulla erosiooni.
- Erinevalt teistest levinud kangastest on bambuskangas täielikult biolagunev.

Bambus-kasulik nii sulle kui keskkonnale
Bambus-kasulik nii sulle kui keskkonnale

Dream Decor tootevalikuga saab tutvuda nende kodulehel dreamdecor.ee. Hoia silma peal ka Dream Decor facebooki kontol @Dream Decor ja instagrami kontol @dreamdecor.ee.

Tekst/kujundus: dreamdecor.ee | Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: dreamdecor.ee

 

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist MAGAMISTUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.