Retsept | Rabarberimahl

Retsept | Rabarberimahl
Rabarber on üks paljude lemmiktaimi aias. See ilmub nagu võluväel varakevadel ja maitseb kui imeline suvi täis täiuslikku roosat tooni.
 
 
Koostisosad
rabarberit
vett
suhkrut

Valmistamine
Sega suures potis kõrgel kuumusel kokku vesi ja tükeldatud rabarber. Kuumuta segu keema. Seejärel keera kuumus madalaks, pane potile kaas peale ja lase segul 15 minutit podiseda. Vali keskmise suurusega kauss kurnamiseks ja kurnake segu ettevaatlikult. Suru lusikaseljaga õrnalt peale rabarberitükke, et eemaldada võimalikult palju vedelikku.
 
Kui mahl on veel soe, lisage suhkrut, kuni see on lahustunud. Seejärel laske mahlal umbes 20 minutit toatemperatuuril jahtuda. Valage mahl suletavasse anumasse.  Jahuta külmikus vähemalt mitu tundi, seejärel serveeri jääga. Võid juua otse või kombineerida alkoholi, sidrunimahla või gaseeritud veega, lisades maitse järgi rohkem suhkrut.

 

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Veebiajakiri Scandinavian HOME