Üks vana hea retsept - Mulgipuder

Retsept | Mulgipuder

1 kg kooritud kartulid     
1 l vesi     
100 g Odratang     
sool     
1 tk suurem sibul     
100 g läbikasvanud seapekk     

Valmistamine

Pane kartulid soolaga maitsestatud vette, puista pestud ja nõrutatud tangud nende peale. Hauta kaane all madalal kuumusel, kuni tangud on täiesti pehmed (kartulid valmivad tavaliselt kiiremini). Sega poti sisu puulusikaga enam-vähem ühtlasks ja lisa vajadusel soola. Kastmeks kuumuta pannil tasasel tulel tükeldatud seapekist rasv välja ja lase pruunistuda. Puista hulka peenestatud sibul ning maitsesta soolaga. Jaga puder taldrikutesse, tee iga portsjoni keskele süvend ning tõsta sinna pekikastet. Kõrvale paku külma piima.

 

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta
Fotod: svenskfast.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist MAAKODU

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa

Kirjuta meie toimetusele

Ajakiri ScandinavianHOME alustas tegevust aastal 2015.