Retsept | Hiina nuudlid kanaga

Koostis
200g porgandit
500g Hiina kapsast
6 muna

500g nuudleid

400g kanafileed
Soola

Musta pipart
Õli

Kaste

0,5dl Seesamiõli

0,5dl Sojakaste

1dl Tai magus tšillikaste

 

Valmistamine

Keeda nuudlid (kuni on al dente), loputa külma veega (lisa natuke toiduõli ja sega läbi). Nüüd lõika kanafilee ribadeks ja prae soola ja pipraga kuni kana on küpse. Seejärel koori porgand ja haki peened kuubikud ja lisa need kana juurde. Prae kuni porgand on pehme. Järgmiseks löö pannil olevale segule juurde munad. Prae kogu segu munade valmimiseni. Järgmiseks haki hiina kapsas peeneks ja lisa pannil olevale toidu juurde.  Küpseta pannil kogu segu veel ca 5 minutit. Nüüd lisa juurde eelnevalt valmis segatud kaste (seesamiõli, sojakaste, Tai magus tšillikaste) ja prae veel 3 minutit. Viimaseks lisa kogu segule nuudlid ja sega kõik hoolikalt läbi.

 
Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta
Fotod: Erakogu

Head teemad lugemiseks

Enim loetud artiklid

"Soovid meie ajakirjas reklaami, siis kirjuta toimetusele"

scandinavianhomeajakiri@gmail.com

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa

Kirjuta meie toimetusele

Ajakiri ScandinavianHOME alustas tegevust aastal 2015.