Retsept | Rassolnik Poola moodi

Koostis

1,5 l liha või kana puljongit
4-5 hapukurki
1 sibul
2 porgandit
4 kartulit
4spl hapukoort
1 spl jahu
1,5 dl hapukurgi vedelikku




Valmistamine

Keeda puljong. Prae pannil hakitud sibul ja  jämeda riiviga riivitud porgand u. 10 min. Ja lsa puljongisse. Riivi samuti ka kurgid ja pane puljongisse. Lisa supi sisse kuubikuteks lõigatud kartulid ja keeda u. 15 min. Kuni kartul on pehme. Sega omavahel hapukoor, jahu ja hapukurgi vedelik ühtlaseks ja lisa supi sisse segades. Maitsesta soola ja pipraga. Keeda umbes 10 min. Veel. Lisa maitserohelist soovi korral.

 

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta
Fotod: erakogu
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa

Kirjuta meie toimetusele

Ajakiri ScandinavianHOME alustas tegevust aastal 2015.