Retsept | Toorjuustukeeks

Koostis:

150 g võid
150 g toorjuustu
200 g suhkrut
3 muna
noaotsaga soola
3,5 dl jahu
1 kuhjaga tl küpsetuspulbrit
1 tl vanillsuhkrut


Valmistamine:

Vahusta toasoe või ja toorjuust koos suhkruga kohevaks vahuks. Vahustamist jätkates lisa ükshaaval munad. Sega eraldi kausis kuivained ning seejärel lisa need tainale. Töötle kõik ühtlaseks tainaks. Määri keeksivorm võiga ja vala tainas vormi. Küpseta 150 kraadi juures 1 tund ja 15 minutit.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta
Fotod: erakogu
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa

Kirjuta meie toimetusele

Ajakiri ScandinavianHOME alustas tegevust aastal 2015.