Retsept | Kana küüslaugu ja basiiliku tomatikastmega

Valmistamine

Kuumuta pann, lisa õli ja või. Lõika tomatid sektoriteks ja haki küüslauk ning lisa pannile, küpseta kuni tomat on korralikult hautatud. Lisa tomatipasta, sool ja pipar. Lase segul veel valmida 10minutit. Nüüd lisa kanafilee ja hauta 20minutit. Haki basiilik ja lisa segule.Lisandiks sobib hästi pasta või riis

Koostis

2 suuremat kanafileed
1 kimp värsket basiilikut
3 küüslauguküünt
5 tomatit
200g tomatipastat
soola ja pipart
1/4 tassi oliiviõli ja natuke võid

 

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta
Fotod: erakogu
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa

Kirjuta meie toimetusele

Ajakiri ScandinavianHOME alustas tegevust aastal 2015.