Retsept | Heeringapasteet

Koostis
400g heeringafileed
 2 muna
80g võid
90g haput õuna (rohelist)
90g grammi sibulat
Valge suhkur 1spl
Söögiäädikas 9% 1spl

 

Valmistamine

Alguses keeda munad 8 min, seejärel pane need külma vette ja koori. Nüüd lõigu kooritud sibul, õun, ja herringafille. Kõik  koostisosad pannakse segistisse koos või, suhkru  ja äädikaga. Sega kõik korralikult läbi , et tekiks pasteedile sarnane kreemjas segu. Valmis roog pannakse korralikult anumasse ja saadetakse mõneks ajaks külmkappi. Serveeri leival  koos marineeritud punase sibulaga.

 

 

 
Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta
Fotod: Johan Gotta

Head teemad lugemiseks

Enim loetud artiklid

"Soovid meie ajakirjas reklaami, siis kirjuta toimetusele"

scandinavianhomeajakiri@gmail.com

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa

Kirjuta meie toimetusele

Ajakiri ScandinavianHOME alustas tegevust aastal 2015.