Retsept | Vürtsmoos õunaga

Retsept | Vürtsmoos õunaga

Image
Koostis

350 g  hapukaid õunu
1  väike sibul
2  küüslauguküünt
1  väike punane tšillipipar
50 g  rosinaid
100 g  kuivatatud jõhvikaid
1, 5 dl  moosisuhkrut
2 dl  vett
5 sl  õunaäädikat
0, 5 tl  soola
1 pakk  Rebitav seapraad röstitud sibulatega

Valmistamine

Koori ja tükelda õun kuubikuteks. Koori ja haki ka sibul ning küüslauk. Puhasta pooleks lõigatud tšilli seemnetest ja haki peeneks. Mõõda kõik ained kastrulisse ja kuumuta keemiseni. Keeda vaiksel kuumusel 10 minutit, kuni saad mõnusa paksusega vürtsmoosi ja lase jahtuda. Jahtudes moos pakseneb veelgi. Serveeri liha kõrvale.

Image
KOKKAMINE PÕHJAMAAL

Allikas: Rakvere LK, retsepti autor: Lia Virkus
Foto: Pinterest.com
Liitu uudiskirjaga

VAATA VEEL RETSEPTE

Lisa hapukoor, apelsinimahlakonsentraat ja viimasena jäised jõhvikad. Jõhvikad tuleb võtta otse külmikust, siis ei jõua nad tainale värvi anda ja püsivad paremini

...

Vahusta toasoe või ja suhkur. Lisa muna ja jätka vahustamist. Sega kokku jahu, küpsetuspulber ja vanillsuhkur. Lisa saadud segu või-munavahule (segamiseks võib

...

Eralda munakollased ja -valged. Klopi rebud suhkruga lahti, lisa keefir, sool ja vähehaaval ka söögisoodaga segatud jahu.

Pane filee, nahk allpool, küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuvormi. Pintselda pealispind õli või sulavõiga ning raputa üle soolaga. Küpseta ahjus 200°C juures 15-20

...

Kindlasti on võimalusi mahla valmistamiseks mitmeid ja kõigil omad retseptid. Meie toome teieni ühe kõige lihtsama.

Kuidas kujundada teismelise magamistuba?

Lõika sibul pooleks. Haki üks sibulapoolik peenelt, teine lõika õhukesteks viiludeks. Sega hakkliha, petersell ja hakitud sibul, maitsesta soola-pipraga. Vormi

...

Kuumuta piim ja lisa šokolaad. Sega  ja kuumuta madalal tulel ca 5 minutit, kuniks jook natuke pakseneb. Lisa vanilje, mesi ja natuke kaneeli. Sega korralikult läbi

...

OTSING