Retsept | Grillitud lõhe

Retsept | Ahjus küpsetatud lõhe

Koostis

1 lõhefilee (nahaga)
meresoola
purustatud musta pipart
kimp värsket hakitud tilli
1 sidrun
2 tükki fooliumit
õli fooliumi määrimiseks

Valmistamine

Määri üks tükk fooliumit kergelt õliga üle ning aseta lõhefilee nahk allpool selle peale. Maitsesta kala meresoola ja purustatud musta pipraga.
Lõika sidrun pooleks, ühe poole mahl pressi otse kalale, teine pool sidrunit lõika õhukesteks viiludeks. Lõpuks raputa kalale värsket hakitud tilli ja lao kõige peale viilutatud pool sidrunit.
Image
RUBRIIK KOKKAMINE PÕHJAMAAL
Tekst: Scandinavian Home
Fotod: Pinterest.com
Liitu uudiskirjaga

VAATA VEEL RETSEPTE

Küpseta u 40-50 minutit (sõltuvalt suurusest) kuni beseed on krõbedad ja kahvatukuldsed. Servaosa peaks olema kuiv ja veidi murenenud, keskosa aga pisut vetruv.

...

Kindlasti on võimalusi mahla valmistamiseks mitmeid ja kõigil omad retseptid. Meie toome teieni ühe kõige lihtsama.

Kuumuta ahi 200°C-ni. Vahusta munad suhkruga. Sõelu hulka eelnevalt segatud kuivained. Määri tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 10

...

Sega kokku riivsai ja vesi ja lase 10 minutit paisuda. Peale seda peenesta sibul ja riivi peet. Prae hakitud sibul klaasjaks kuid ära pruunista.

Pese kõik köögiviljad ja haki (ei pea peeneks hakkima). Pane köögiviljad potti, maitsesta soola, pipra ja suhkruga.

Sega kausis muna, suhkur, hapupiim ja vedel margariin. Lisa omavahel põhjalikult läbisegatud kuivained ja ühenda tainaks võimalikult vähese töötlemisega, et kook ei

...

Sega omavahel täidise ained ja tõsta saadud segu eelküpsetatud pirukapõhjale. Alanda ahju temperatuuri 180 kraadini ning küpseta pirukat veel ca 20-30 minutit

...

Lõika lillkapsas väiksemateks õisikuteks ning pane koos tükeldatud kartulitega keema (vesi peaks köögivilju vaevalt katma). Lisada puljongikuubikud ja lasta pehmeks

...

OTSING