Praktiline, maast laeni raamaturiiul elutoas

Raamatusõpradel on ju alati riiulitest puudus ja ajapikku saavad ka varupinnaga planeeritud riiulid täis.

Maast laeni raamaturiiul võib pakkuda aga piisavalt ruumi raamatute ladustamiseks, võttes samal ajal toas väga vähe ruumi.


Antud ideega riiuleid juba poest ei leia, küll aga saab maast laeni riiuli ehitamisega hakkama nii mõnigi kodune meistrimees. Kui aga ajast ja osavusest jääb puudu on alati võimalik antud riiul eritellimusel lasta mõnel mööblimeistril valmis teha.

Oleme leidnud mitu armsat põhjamaa interjööri Rootsis, kus elutubades mahukad, praktilised maast laeni raamaturiiulid, nii raamatute kui mitmete nipsasjakestega, elutubades pilku püüavad. 

Kuna raamaturiiul on ehitatud seina sisse ,sulandub see ruumi seintega ja muudab elutoa palju avaramaks. Erinevate kõrgustega riiulid aitavad aga hoiustada erinevatel riiulikõrgustel nii raamatuid, toataimi kui aksessuaare.

Tänu kõrgele laele on seinapinda antud interjööris muidugi rohkem kui tavakorterites, kuid vaba pind on raamatusõprade poolt kenasti praktiliselt ära kasutatud. Antud elutoa interjööris on raamaturiiulitena kasutatud String, õhulist riiulite süsteemi, kuhu mahutatud edukalt suurel hulgal nii raamatuid kui nipsasjakesi.

Elutoa keskpunktiks valges interjööris, efektne musta tooniga mahukas raamaturiiul, koos redeli ja sisseehitatud valgustusega. Riiulitelt leiab nii raamatuid, nipsasjakesi kui pilte.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ELUTUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.