Väikese köögi armas kööginurk

Väikese köögi armas kööginurk

Valgusküllane, armas väike kaarjate seintega köök, kus piiratud ruumi puhul on kujundatud tõeliselt armas ja hubane kööginurk.

Kööki valitud ruumi seinte järgi L- kujuline köögimööbel (Rootsi kohalik käsitöö- Ballingslöv) helehalli köögisisustusega, mille köögikapid ulatuvad kuni laeni ja on raamitud kaunite, nikerdatud peegelvõlvidega ühte. Töötasapinnaks valitud Carrara marmorist tööpind koos pritsmekaitsega, mille kohale paigaldatud valge, keraamiline seinaplaat. Köögitehnika (smeg) valitud köögimööbli juurde musta tooni, messingist käepidemetega, mis ühilduvad köögimööbli messingist käepidemete ja messingist köögivalamu kui segistiga.

Köögi põrandat katab originaalne, renoveeritud puitpõrand, mida ilmestab köögimööbli ees põrandal, õrnade värvidega mustriline vaip. Köögimööbli vastas, suur avar aken Carrara marmorist aknalauaga, millel lillepotiga lill ja uhmer. Aknalaua juurde mahutatud ümar, heledast puidust laud. Laua ümber valitud, lihtsad, plastikust istmeosa ja metallist jalgadega toolid. Laua kohal ripub, efektne laelamp Ufo. Köögilauda katavad värvidega mitmed toiduained, lauanõud ja vaas koos lilledega- see on igapäeva elu, mis toob meie ellu ilusaid värve.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.