Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
Cookies are short reports that are sent and stored on the hard drive of the user's computer through your browser when it connects to a web. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Cookies can be themselves or others.
There are several types of cookies:
So when you access our website, in compliance with Article 22 of Law 34/2002 of the Information Society Services, in the analytical cookies treatment, we have requested your consent to their use. All of this is to improve our services. We use Google Analytics to collect anonymous statistical information such as the number of visitors to our site. Cookies added by Google Analytics are governed by the privacy policies of Google Analytics. If you want you can disable cookies from Google Analytics.
However, please note that you can enable or disable cookies by following the instructions of your browser.
Koostis
Muretainas
100 g võid
150 g nisujahu
1 sl suhkrut
2-3 sl külma vett
Sefiir
3 munavalget
300 g suhkrut
0.25 dl vett
0,25 tl sidrunhapet
0,5 tl želatiini
Valmistamine
Valmista muretainakorvikesed. Haki või koos jahu ja suhkruga puruseks, lisa vesi ja sega kiirelt ühtlaseks taignaks. Pane tunnikeseks külmkappi puhkama. Seejärel vooderda korvikesed taignaga ning pane veel 15 min külmkappi. Siis küpseta 225*C ahjus kuni korvikesed on kenasti pruunikad (nii 10-15 min). Lase korvikestel vormides 10 minutit jahtuda, siis võta vormidest välja ja lase lõplikult jahtuda.
Sefiiri tegemiseks on vaja keeta siirup. Selleks pane suhkur, vesi ja sidrunhape potikesse ja keeda nõrgal kuumusel siirupiks, ajaliselt umbes 20 minutit. Samal ajal tuleb želatiin mõne lusikatäie veega paisuma panna. Kui siirup on umbes 10 minutit keenud, tuleb hakata munavalgeid vahustama. Vahustada tuleb hoolega ja kannatlikult. Kui siirup on valmis (muutunud veidi paksemaks), jätka munavalgete vahustamist ning samal ajal nirista siirup peene joana munavahu hulka. Kuum siirup "küpsetab" niiviisi munavalge ära. Kui siirup on lisatud, sulata želatiin nõrgal kuumusel ja nirista see samamoodi vahustamise ajal munavahu hulka. Vahusta mikseriga pidevalt veel u 10 minutit.
Sefiirikorvikeste kokkupanek: aseta igasse muretainakorvikesse kuhjaga teelusikatäis mustsõstra keedist. Aseta pritskotile meelepärane otsik ning kaunista korvikesed sefiiriga
Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.