Diivanid igapäevaseks magamiseks

Diivanid igapäevaseks magamiseks

Üks olulisemaid mööbliesemeid igas kodus on diivan. Lahtikäivad diivanid sobivad hästi väiksemasse elamisse, kus ei ole ruumi nii diivanile kui ka voodile. Kuid pea meeles, et enamik lahtikäivaid diivaneid ei ole istumiseks väga mugavad. Avanemiskonstruktsioon võtab diivani sees palju ruumi ja porolooni paigaldatakse selle arvelt vähem kui tavalisele diivanile.

Kui sa soovid siiski oma diivanit kasutada ka voodina, siis peaksid valima spetsiaalse diivani, mis on loodud igapäevaseks magamiseks. Kõige olulisem omadus, mida peaksid otsima, on HR-poroloon. See on kõrge vastupidavusega poroloon, millel on pikem eluiga ja parem elastsus kui RP-poroloonil. Kuigi HR-poroloon võib olla kordades kallim, tasub see investeering end kindlasti ära. Diivani eluiga on pikem ja diivan säilitab oma vormi. Lisaks sobib HR-poroloon raskema kaaluga inimestele.

Diivani kangas on samuti oluline tegur. Vali kõrgema kategooria kangas, mis on vastupidavam ja kulumiskindlam. Müüja oskab sulle soovitada sobivaid kangaid, kuid ära unusta ka ise tähelepanu pöörata kangaste tekstuurile ja vastupidavusele. Kui sa ostad omale diivani, siis oleks tark see enne kasutamist kaitsevahendiga üle piserdada. Siis ei võta kangas mustust nii kergelt sisse ning säilitab oma välimuse. Väga head selleks on Softcare vahendid. Need on ennast pikkade aastate jooksul väga hästi tõestanud ja on diivani kanga hooldamiseks tõhusaimad vahendid.

Igapäevase magamise korral kasuta kindlasti kattemadratsit. See kaitseb diivanikangast kulumise eest ning tagab sulle parema ja tervislikuma une. Kattemadratsi saad hommikul kokku rullida ja pesukasti peitu panna.

Kuigi fliiskatteid pannakse sageli diivanitele selleks, et kangas säiliks kauem, võib see tegelikult vastupidist efekti tekitada. Kangaste omavaheline hõõrdumine võib diivanikanga topiliseks muuta ja see ei näe siis enam kena välja.

Hea soovitus poodi minekuks – katsu käega diivani istumisosa (lahtikäiva osa) keskkohta, kus on tugilatt. Kas sa tunned seda? Kui jah, siis ära suure hooga diivanile istu, sest sa võid oma sabakondi ära põrutada. Kodustes tingimustes võib tugilatt murduda. Sellist diivanit ära osta!

Kui sa soovid omale diivanit igapäevaseks magamiseks, siis vaata kõrgema hinnaklassi diivaneid ning selliseid, mis on toodetud spetsiaalselt igapäevaseks magamiseks.

Reliisa Mööbel tootevalikust leiad diivaneid, mis on mõeldud spetsiaalselt igapäevaseks magamiseks. Nende istumisosa on mõnusalt paks ja pole karta, et diivani konstruktsioon haiget teeb. Lisaks on kõikides Reliisa Mööbli diivanites kasutatud HR kõrgekvaliteedilist porolooni. Kangavalikust pakutakse ainult parimat. Lisaks diivanitele saab kaasa osta ka kanga puhastus-ja kaitsevahendid, mis pikendavad sinu uue diivani eluiga.

Reliisa Mööbel tootevalikuga saab tutvuda nende e-poes reliisa.ee

ja nende tegevustega saab kursis olla  FB kontol- Reliisa Mööbel OÜ

 Häid diivanioste!

Tekst | kujundus: Reliisa Mööbel OÜ | Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: pexels.com | Tootefotod: Reliisa Mööbel OÜ

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ELUTUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.