Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
Cookies are short reports that are sent and stored on the hard drive of the user's computer through your browser when it connects to a web. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Cookies can be themselves or others.
There are several types of cookies:
So when you access our website, in compliance with Article 22 of Law 34/2002 of the Information Society Services, in the analytical cookies treatment, we have requested your consent to their use. All of this is to improve our services. We use Google Analytics to collect anonymous statistical information such as the number of visitors to our site. Cookies added by Google Analytics are governed by the privacy policies of Google Analytics. If you want you can disable cookies from Google Analytics.
However, please note that you can enable or disable cookies by following the instructions of your browser.
Koostis:
500 g kooritud ja tükeldatud kõrvitsat
1 suur sibul, peeneks hakitud
2 küüslauguküünt, purustatud
2 porgandit, kooritud ja tükeldatud
1 keskmine kartul, kooritud ja tükeldatud
800 ml köögiviljapuljongit
200 ml kookospiima (või koort)
1 spl oliiviõli
1 tl jahvatatud ingverit
Näpuotsaga muskaatpähklit
Soola ja pipart maitse järgi
Serveerimiseks kõrvitsaseemneid ja värskeid ürte (nt peterselli või koriandrit)
Valmistamine:
Alusta oliiviõli kuumutamisega suurel potil keskmisel kuumusel. Kui õli on kuum, lisa peeneks hakitud sibul ja purustatud küüslauguküüned. Kuumuta neid aeglaselt, kuni sibul muutub klaasjaks ja pehmeks, umbes 5-7 minutit, hoolitsedes, et need ei pruunistuks. Seejärel lisa tükeldatud kõrvits, porgandid ja kartulid. Sega kõik hoolikalt läbi, et köögiviljad oleksid ühtlaselt kaetud õliga. Lisa jahvatatud ingver ja muskaatpähkel, mis annavad supile mõnusa vürtsika maitsenüansi. Lase maitseainetel veidi kuumuses avaneda, segades köögiviljadega umbes minuti jagu.
Nüüd vala juurde köögiviljapuljong ja lase keema tõusta. Kui vedelik on keema läinud, vähenda kuumust ja lase supil podiseda, kuni köögiviljad on täiesti pehmed. See võtab umbes 20-25 minutit. Kui köögiviljad on pehmed, eemalda pott tulelt ja püreesta supp saumikseriga, kuni saad ühtlase ja siidise tekstuuri. Kui soovid väga kreemjat tulemust, võid kasutada ka tavalist kannmikserit, kuid ole ettevaatlik kuuma vedeliku töötlemisel. Lisa kookospiim või koor, segades selle supi sisse, et anda roale veelgi rikkalikum ja kreemisem maitse. Maitsesta soola ja pipraga vastavalt oma eelistustele. Serveerimiseks puista peale röstitud kõrvitsaseemneid ja kaunista värskete ürtidega, nagu petersell või koriander.
Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.